Breinstorm

Een knipperende cursor …

Je wilt een post voor social media schrijven. Nu! Maar er komt niks. En als er al wat staat, dan word je daar niet blij van. Je wilt wel graag zichtbaar zijn, maar man-man-man. Je probeert wel van alles, maar resultaat? Ho maar. Om maar te zwijgen van je website. Geen idee wat er nog meer op moet. Maar je bent niet tevreden. Tijd voor hulptroepen! Plan vandaag nog een brainstorm-sessie bij mij in. Ik noem ‘m Breinstorm, gewoon omdat het kan. 🙂

Zij gingen je voor

Wat heb je aan Breinstorm als …

Brainstormen over social media

… je net als ondernemer bent begonnen?

Vers van de pers. Je bent vorige maand bij de Kamer van Koophandel geweest. Je hebt al van alles gelezen over marketing. Je weet dat het erbij hoort. Mond-tot-mondreclame komt nog niet echt op gang, dus je moet wat. Social media inzetten, uitvoeren van een contentstrategie, hoger komen in Google, het vertellen van jouw verhaal op je website. Het is een beetje overdonderend allemaal. En daarnaast weet je ook niet zeker of je de taal van je klant wel spreekt.

Wat wij tijdens jouw Breinstorm gaan doen, is structuur aanbrengen. Wat eerst en wat daarna? Wat heeft jouw prioriteit? En wat zijn mijn ideeën? Maak je klaar voor een lading tips. Je hoeft je geen zorgen te maken als je ze niet allemaal onthoudt. Je krijgt een opname van ons gesprek, zodat je achteraf alles nog eens rustig terug kunt luisteren.

… meer wilt weten over SEO?

Je wilt er zelf voor zorgen dat je website beter vindbaar wordt. Tot nu toe gaat het wel lekker, maar je weet niet zeker of je op de goede weg zit. En of je dat kunt meten. En hoe lang duurt dat eigenlijk voordat je vindbaar bent?

Tijdens jouw Breinstorm kijken we naar wat er voor jouw website nodig is om beter vindbaar te worden. Aan het eind weet jij hoe je verder kunt met je zoekmachinestrategie. Én heb je een bak tips, die je direct toe kunt passen.

Wil je technisch de diepte in? Dan is SEO-praat meer wat voor jou!

… je aan de slag wilt met social media?

Je zit met je bedrijf op Instagram en Facebook. Je weet alleen niet of je wel op de goede plek zit. Of je wel vaak genoeg post. Of je wel de goede mensen aanspreekt. En dan dat schrijven: dát kost toch een tijd! En ideeën, die heb je eigenlijk ook wel nodig. Want de stroom is wel een beetje opgedroogd.

Tijdens jouw Breinstorm zetten we een dijk van een social media-strategie op. En heb je weer een boel inspiratie om je bedrijf online op de kaart te zetten.

Marketing voor kleine duurzame ondernemers

Wat krijg je voor je geld?

  • Een brainstorm-sessie van een uur. 60 minuten van mijn tijd die jij mag invullen. Jij bepaalt wat je wilt weten of wat je wilt doen.
  • Een advies op maat. Ik kijk van tevoren naar jouw website en je social media-kanalen. Als je die hebt. Aan de hand daarvan noteer ik een stapel tips, die je na ons gesprek op papier krijgt.
  • Een opname van onze brainstorm-sessie. Dan kun je na ons gesprek alles nog eens rustig terugluisteren. En hoef je tijdens de brainstorm niet te pennen. Of juist wel. Net wat jij nodig hebt.

Schaf hier je brainstorm-sessie aan!

Prijs:

januari 2022

zomadiwodovrza
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

January 20, 2022

January 27, 2022

Naam*
Wil je mijn SEO-tips voor duurzame ondernemers in je mailbox?*
Betaalmethode*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

Twijfel je tussen SEO-praat of Breinstorm? Wil je meer weten over mijn strippenkaart? Of heb je een andere vraag? Maak lekker een afspraak in mijn online agenda. Dat is gratis en je bent mij daarna niks verplicht.