Copywriter Gerline

Je wilt weten wie gerline is?

Gezellig, ik praat je even bij! Ik ben Gerline Schouten, geboren Brandsen. Ergens in het westen des lands ter wereld gekomen, in het oosten groter geworden. Echt groot zal ik nooit worden. Ben blijven steken bij 1 meter 65. Ik woon met echtgenoot, dreumes en hond in Apeldoorn. Ik blog over duurzaam opvoeden. Daarnaast ben ik copywriter voor ondernemers, die duurzame ouders als doelgroep hebben.

naast copywriter ben ik ook theoloog en verpleegkundige

  • Copywriter, contentmaker, tekstschrijver. Verschillende woorden voor hetzelfde vak. Misschien krijg ik nu van een concullega op mijn kop. Want de meningen zijn verdeeld.
  • Theoloog, iemand die iets over God geleerd heeft. Misschien.
  • Verpleegkundige, in de volksmond ‘zuster’.
SEO-tekstschrijver Gerline
Copywriting werk

Deze beroepen hebben geen klap met elkaar te maken

Of toch iets meer dan je denkt. Want ik ben de constante factor. En daarnaast vond ik meer overeenkomsten. Wel 5 😉

In de theologie kom je veel verhalen tegen van gelovigen, vroeger en nu. In de zorg heeft iedere patiënt zijn eigen verhaal. En als tekstschrijver? Nou ja, dat spreekt wel voor zich denk ik.

Nee, ik heb geen redderscomplex. Maar het helpen zit me blijkbaar in het bloed. Theologie: helpen met waarom- en zijnsvragen. Verpleegkunde: helpen van de patiënt en zijn gezondheidstoestand. Schrijven: klanten helpen om verder te komen.

Ik kan niet zonder. Het werk dat ik doe, moet rechts- of linksom van waarde zijn. Als theoloog zoek ik naar de zingeving van het bestaan. Ook van het mijne. Als verpleegkundige gaf het werk in de zorg de zingeving waar ik op dat moment naar zocht. Er voor anderen zijn en iets kunnen betekenen. Als copywriter zou je kunnen zeggen: nee hoor, alleen maar commercieel. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Want mijn focus in het schrijversvak ligt op duurzaam opvoeden. En dat biedt mij de zingeving die ik nodig heb. Duurzaam opvoeden het nieuwe normaal. Dat is het ideaal waar ik voor schrijf.

Idealen mogen grootser zijn dan jijzelf.

Eerst denken, dan doen. Niet altijd, hoor. Maar om beslagen ten ijs te komen, wil ik altijd de achtergronden weten. Als theoloog spit ik uit wat de Bijbel zegt en wie het heeft opgeschreven. Als verpleegkundige wilde ik er zeker van zijn dat ik een handeling helemaal goed kende voordat ik ‘m ging uitvoeren. Zorgde vaker voor blokkades dan dat het me echt hielp overigens. Misschien dat ik er daarom wel mee gekapt ben. Als copywriter wil ik er zeker van zijn dat ik mijn klanten genoeg te bieden heb. Dus als je iemand zoekt die werk maakt van de laatste inzichten: that’s me! Ik wil mijn klanten graag waar voor hun geld geven.

Voor mij een eye-opener. Het kwartje viel pas toen ik wilde stoppen in de zorg. En zocht naar een alternatief. Meditaties, scripties, verslagen, rapportages. Ik schreef het allemaal. En tijdens mijn opleidingen corrigeerde ik de verslagen van anderen. Regelmatig en naar tevredenheid. Soms denk ik: had ik het maar eerder gezien. Maar dan denk ik ook: ik heb er zoveel van geleerd. Op je bek gaan en weer opstaan.

Willem Jan van de Velde
Theoloog MA
Lees verder
In korte tijd hielp Gerline mij met een grote tekst. Ze hielp met taal, spelling en interpunctie. Gerline is kundig, flexibel en werkt snel. Van harte aanbevolen!
Henri Kok
Eigenaar First
Lees verder
Gerline schrijft voor ons (web)teksten. Ze doet dit naar onze volle tevredenheid en geeft ook nog waardevolle tips om meer te doen voor onze klanten. Erg blij dus!
Hendrik Jan van Dalfsen
Eigenaar Dalupo
Lees verder
Gerline heeft me erg goed geholpen bij het schrijven van teksten voor mijn nieuwe website. Ze is erg positief kritisch, heeft en houdt overzicht en kan snel schakelen. Ze kan erg goed schrijven voor de doelgroep en schrijft ‘Google proof’. Al met al een dikke aanrader!
Maurits Zuidijk
Eigenaar Zuidijk MarketingPartners
Lees verder
Gerline schreef teksten die mijn klant in één keer goed vond!

je bent op zoek naar een copywriter?

Jep, ik ben copywriter, dus daarvoor hoef je niet verder te zoeken. Maar je wilt natuurlijk meer weten dan dat. Wat heb ik jou te bieden?

  1. Een bijdrage aan jouw bedrijf. Ik ben duurzaam contentmaker. In mijn bedrijf focus ik mij op duurzaam opvoeden. Jij ook?
  2. Een website, die duurzame ouders aanspreekt. Die jouw kennis over duurzaam opvoeden op klantniveau overbrengt. Jouw input leidt tot teksten van mijn hand die jou klanten opleveren. Iedereen blij!
  3. Hoger scoren in Google. Ik help je in het doolhof van SEO, landingspagina’s, linkbuilding, blogs, snipped features, Google ads en meer.
  4. Contentmarketing. Ik help je nadenken wat je wilt bereiken met je bedrijf. Vervolgens zet ik samen met jou een contentstrategie uit. Zodat jij je gestelde doelen behaalt.
Duurzaam opvoeden blog
Gerline Schouten

Gerline

Offline

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel mogelijk!

19:01
Stuur me een appje!