Je bekijkt mijn Portfolio

SEO-tekstschrijver Gerline

Hoi! Ik ben Gerline Schouten en ik ben SEO-tekstschrijver voor duurzame ondernemers en kleine bedrijven.

Wil je graag weten wat ik in mijn mars heb? Onderstaande teksten schreef ik in opdracht van klanten. Past de tekststijl niet bij jouw bedrijf? Geen punt! Samen met jou kijk ik naar welke tone-of-voice je voor jouw klanten wilt hanteren. En die stijl gebruik ik voor jouw teksten. 

webteksten

Deze klant verkoopt e-bikes, een duurzaam alternatief voor de auto. Ik redigeerde alle webteksten voor de nieuwe website. Ook veranderde ik de tone-of-voice. Die past nu beter bij zowel het bedrijf als de klantdoelgroep.

Blogs

Deze klant wilde graag blogs op zijn website om hoger in Google te komen. Zo geschiedde. De informatie van deze blogs heb ik zelf bij elkaar gezocht. Deze werkwijze hanteer ik tegenwoordig niet meer; blogs schrijf ik op basis van interviews of jouw input. Zo komt jouw expertise beter tot zijn recht!

Webteksten

Voor deze website schreef ik alle teksten zelf en zorgde voor de optimalisatie. Voor de oplettende kijker: het is inderdaad de website van mijn andere bedrijf. 😃 

Webteksten

Deze klant leverde de teksten zelf aan. Ik redigeerde, optimaliseerde en maakte de tekst passend voor de klantdoelgroep.

Artikel

Voor deze klant schreef ik een artikel voor op de website. Dit stelde ik samen op basis van een aantal aangeleverde brochureteksten. 

Landingspagina

Voor deze klant schreef ik een geoptimaliseerde landingspagina. 

Henri Kok
Eigenaar First
Lees verder
Gerline schrijft voor ons (web)teksten. Ze doet dit naar onze volle tevredenheid en geeft ook nog waardevolle tips om meer te doen voor onze klanten. Erg blij dus!
Willem Jan van de Velde
Theoloog MA
Lees verder
In korte tijd hielp Gerline mij met een grote tekst. Ze hielp met taal, spelling en interpunctie. Gerline is kundig, flexibel en werkt snel. Van harte aanbevolen!
Maurits Zuidijk
Eigenaar Zuidijk MarketingPartners
Lees verder
Gerline schreef teksten die mijn klant in één keer goed vond!
Hendrik Jan van Dalfsen
Eigenaar Dalupo
Lees verder
Gerline heeft me erg goed geholpen bij het schrijven van teksten voor mijn nieuwe website. Ze is erg positief kritisch, heeft en houdt overzicht en kan snel schakelen. Ze kan erg goed schrijven voor de doelgroep en schrijft ‘Google proof’. Al met al een dikke aanrader!
Gerline Schouten

Gerline

Offline

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel mogelijk!

20:20
Stuur me een appje!