SEO-cursus voor duurzame ondernemers

Weer blij met je website

Hoger in Google en meer websitebezoekers.
Zodat jij weer kunt doen wat je รฉcht leuk vindt.

Stap voor stap werken aan jouw online vindbaarheid met mijn online SEO-cursus. Ik doe het voor, jij doet het na. Op je eigen tijd en in je eigen tempo.

Frustrerend, of niet dan? Je liet een website maken; je stak er geld en tijd in. En toen stond je vanzelf hoog in Google. Not. Je googelde wat af, maar je verzandde in lappen tekst en onbetaalbare tools. Je zocht naar een SEO-specialist, maar die gasten zijn ook al niet te betalen. Toen gaf je het maar op.

I know the feeling. Sinds 2 jaar help ik mijn klanten met hun SEO-strategie. Maar daar ging eerst 1 jaar prutsen aan mijn eigen website aan vooraf. Ik snapte er geen hout van wat ik verkeerd deed. Die bolletjes van Yoast waren hartstikke groen. Waarom was plek 53 dan het hoogst haalbare? Wat was dit voor ondoorzichtig gebeuren?

Ik was er klaar mee en ik besloot om een SEO-cursus te doen. Toen gingen er heel wat lampjes branden. Zoveel, dat ik dacht: dat moeten meer mensen weten. Ik wilde anderen helpen om te voorkomen dat zij net zo zouden prutsen als ik. En omdat ik dat beter dan goed wilde doen, besteedde ik 200+ uur aan kennis verzamelen en strategieรซn testen.

SEO-cursus

โญโญโญโญโญ

Ik help je het zelf te doen

Mijn SEO-cursus is het resultaat van mijn kennis en mijn ervaring van de afgelopen 4 jaar. Ik ken dat gefrustreerde gevoel, maar ik weet ook hoe leuk het is als je wรฉl snapt wat je aan het doen bent. En dat gun ik jou ook!

Omhoog in Google

Alles wat je wilt weten over SEO op een rijtje

In 9 weken door de cursus heen; of op je eigen tempo

Inclusief instructievideo’s en podcasts

Hand-outs met samenvatting en stappenplan

E-book over zoekwoordonderzoek doen

Voor duurzame zelfstandigen

Voor de beginnende ondernemer

Voor iedereen met een klein marketingbudget

Inhoud SEO-cursus

Week 1: wat is SEO?

๐Ÿ‘‰ de 3 pijlers
๐Ÿ‘‰ SEO en SEA
๐Ÿ‘‰ zoekmachines

Week 2: zoekwoordonderzoek

๐Ÿ‘‰ gratis tools
๐Ÿ‘‰ stap voor stap
๐Ÿ‘‰ lappen tekst instructievideo’s

Week 3: concurrentieonderzoek

๐Ÿ‘‰ SERP
๐Ÿ‘‰ tooluitleg
๐Ÿ‘‰ leer van je concurrenten

Week 4: content

๐Ÿ‘‰ zoekintentie
๐Ÿ‘‰ contentstrategie
๐Ÿ‘‰ blogstappenplan

Week 5: website-autoriteit

๐Ÿ‘‰ backlinking
๐Ÿ‘‰ on site en off site
๐Ÿ‘‰ links kopen verzamelen

Week 6: techniek

๐Ÿ‘‰ laadsnelheid
๐Ÿ‘‰ gebroken links
๐Ÿ‘‰ groene website

Week 7: je website optimaliseren

๐Ÿ‘‰ instructievideo
๐Ÿ‘‰ handige hand-out
๐Ÿ‘‰ de bolletjes van Yoast

Week 8: lokale SEO

๐Ÿ‘‰ reviews
๐Ÿ‘‰ vermeldingen
๐Ÿ‘‰ Google mijn bedrijf

Week 9: meten is weten

๐Ÿ‘‰ ranktracking
๐Ÿ‘‰ testen en aanpassen
๐Ÿ‘‰ Google Search Console

Cursus SEO

Jouw winst na deze SEO-cursus:

๐ŸŽ‰ Je voelt je niet langer blinde in SEO-land, maar je weet waar je mee bezig bent. En da’s even lekker!

๐ŸŽ‰ Je krijgt meer websitebezoekers, omdat jouw blogs zo zijn gemaakt dat zowel je websitebezoekers als de zoekmachines er vrolijk van worden.

๐ŸŽ‰ Je weet hoe je moet schrijven voor je doelgroep en dat levert je betere klanten op.

๐ŸŽ‰ Je krijgt meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief, offerte-aanvragen of bestellingen, omdat je nu alle kennis hebt om je website kloppend te maken.

๐ŸŽ‰ Je weet hoe je een klantvriendelijke websitestructuur maakt.

๐ŸŽ‰ Je houdt meer tijd over om te doen wat jij belangrijk vindt, omdat je niet alles meer zelf hoeft uit te zoeken.

๐ŸŽ‰ Je krijgt een certificaat als bewijs dat je mijn cursus hebt gevolgd.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze SEO-cursus?

Voor zelfstandigen en kleine ondernemers, die op zoek zijn naarย gedegen basiskennisย over SEO en geen zin of tijd hebben om alles zelf uit te zoeken. Ook als je nog helemaal niks over SEO weet, is deze cursus voor jou toegankelijk.

Hoe lang duurt de SEO-cursus?

De cursus is opgedeeld in 9 weken, maar jeย bepaalt zelf het tempo. Je kunt er zo snel of zo langzaam doorheen als je wilt. De cursus blijft tot 1 april 2025 (geen grap ๐Ÿ˜‰) toegankelijk.

Wat is de investering in deze cursus?

De complete cursus kostte โ‚ฌ247,-. Inderdaad, kostte. Want per 1 april 2025 (geen grap ๐Ÿ˜‰) gaat mijn cursus offline. En daarom kun je hem tot 1 april 2024 voor de helft van de prijs aanschaffen. Hoe eerder je koopt, hoe meer tijd je hebt. Lekker, toch?

Elke week besteed je een paar uur aan een specifiek onderdeel van SEO. Ik loods je door het hele proces heen met podcasts, instructievideo’s en een e-book. En nu voor maar โ‚ฌ123,-.

Heb ik betaalde tools nodig voor zoekmachineoptimalisatie?

Nee! In deze cursus laat ik je zien hoe je metย gratis toolsย aan de slag gaat met SEO. Daarnaast laat ik een aantal tools zien, die voor kleine ondernemers goed betaalbaar zijn.

Hoe kan ik vragen stellen tijdens het doen van de SEO-cursus?

Door je in te schrijven voor de cursus, word je automatisch lid van eenย online forum. Hier kun je al je vragen stellen.

Ik had Gerline gevraagd om naar de teksten van mijn website te kijken en verbeteringen voor te stellen. Ze heeft dat uitstekend en in een kort tijdsbestek uitgevoerd. Ik ben er zeer tevreden mee en het helpt mijn klanten om de informatie beter te begrijpen. Bedankt Gerline, ook voor de plezierige werkwijze!
Rob Quint
17/12/2021
Heel prettig om mee samen te werken.
Benjamin
27/08/2021
Gerline weet van aanpakken. Wat voor ons de samenwerking bijzonder maakt is dat ze zelf goede input heeft maar tegelijkertijd ook heel open staat voor inbreng en wijzigingen (ook na het schrijven van een artikel). Kortom een prettige actieve en flexibele samenwerking! een dikke 10!!
Ben Riesewijk
20/08/2021
'Gerline schrijft' heeft mij als eigenaar van Lento coaching op weg geholpen met het schrijven van teksten voor mijn website en SEO. Blij met haar schrijverskwaliteiten. Ze heeft me geholpen de teksten levendiger en persoonlijker te maken. Haar kennis van SEO helpt mij om straks vindbaarder te zijn. Een zorg minder voor mij! Contact met Gerline is laagdrempelig, je wens als klant staat centraal. Ik kan 'Gerline schrijft' absoluut aanraden.
Dingena Van den Berg
23/03/2021
In korte tijd hielp Gerline mij met een grote tekst. Ze hielp met taal, spelling en interpunctie. Gerline is kundig, flexibel en werkt snel. Van harte aanbevolen!
Willem Jan van de Velde
30/12/2020
Gerline heeft me erg goed geholpen bij het schrijven van teksten voor mijn nieuwe website. Ze is erg positief kritisch, heeft en houdt overzicht en kan snel schakelen. Ze kan erg goed schrijven voor de doelgroep en schrijft โ€˜Google proofโ€™. Al met al een dikke aanrader!
Dalupo
29/09/2020
Gerline schreef teksten die mijn klant in รฉรฉn keer goed vond!
Maurits Zuidijk
24/09/2020

Maar…?

… waarom is je cursus niet gratis? Als je op zoek bent naar gratis informatie, verwijs ik je graag naar mijn blogs en mijn e-book. Deze cursus is รฉรฉn van mijn verdienmodellen en er zit veel tijd in. En ja, ik moet ook eten. ๐Ÿ˜‰

… jouw cursus doet pijn aan mijn portemonnee. Kan ik in termijnen betalen? Ik denk graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@gerlineschrijft.nl, dan komen we er samen wel uit.

… sta ik na deze cursus bovenaan in Google? Wie weet! Garanties kan ik je niet geven, omdat je zoekmachines de weg kunt wijzen, maar ze zelf bepalen welke plek jouw website krijgt.

… weet ik na deze cursus alles over SEO? Alle basics zitten erin. Ik zou nog dieper kunnen gaan, maar ik heb bewust gekozen voor de basisvaardigheden. Zodat het juist bereikbaar is voor mensen die nog nooit met SEO aan de slag zijn geweest.

… waarom is je cursus niet onbeperkt geldig? Omdat ik niet zo ver in de toekomst kan kijken. Misschien heb ik de cursus over 5 jaar niet meer. Of houd ik ‘m niet meer up to date en heb je er niks aan. En daarnaast is een beperkte geldigheid een mooie stok achter de deur om de het doen van de cursus niet uit te stellen. ๐Ÿ™‚

Laagdrempelig slagen met SEO

โœ”๏ธ Overzichtelijke cursus: in 9 weken vertel ik je de kneepjes van het vak
โœ”๏ธ Geen lappen tekst, maar wel een e-book, podcasts en instructievideo’s
โœ”๏ธ Hand-outs: alles wat je nodig hebt kort samengevat bij de hand
โœ”๏ธ Speciaal voor duurzame ondernemers met een klein marketingbudget

Bovenaan in Google met Google Search Console

Ik doneer 1,5% van jouw aankoop om de CO2-uitstoot van deze cursus te compenseren. ๐ŸŒณ