wil je niet langer onvindbaar en onzichtbaar zijn?

Lange werkavonden, boze partner, achterblijvende omzet, weinig klanten? Of juist te weinig tijd om aan je zichtbaarheid te werken? Waar je ook tegenaan loopt in je online aanwezigheid, jouw duurzame bedrijf verdient het om zichtbaar en vindbaar te zijn. Een duurzame ondernemer zoals jij verdient dat. En ik help je daar graag bij.

Hoe? Laten we samen kijken wat jouw bedrijf nodig heeft. Een gesprek daarover met mij is gratis. Weet je al dat je met mij in zee wilt? Koop dan vandaag nog een strippenkaart.

Hoe werkt het?

Ken je ‘m nog, de oldschool strippenkaart? Je kocht hem vooraf en liet hem afstempelen als je ging reizen. Hoe langer de rit, hoe meer strippen het kostte. 

Een strippenkaart bij mij werkt hetzelfde. Je koopt een strippentegoed bij mij. 1 strip = 1 uur. Daarna bepaal jij wat je met die strippen wilt doen. De uren die ik voor jouw opdracht inzet, haal ik van je tegoed af. En van gedachten veranderen mag altijd!

waar wil je 'm voor gebruiken?

✔ brainstormen over je merkverhaal
✔ redactie van je webteksten
✔ SEO-tips voor je website
✔ een blogabonnement
✔ antwoorden op je SEO– en schrijfvragen
✔ het opzetten van een contentstrategie
✔ een zoekwoordonderzoek
✔ nieuwe ideeën voor je social media-posts

wat is jouw verhaal je waard?

Je hebt een ontzettend goed verhaal. Jouw enthousiasme is niet te missen. Je hart en ziel zitten in jouw bedrijf. Je weet waar je het voor doet, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt.

Maar zie ik dat ook terug op jouw website? Wat leest jouw potentiële klant als hij op jouw over mij-pagina komt?

‘Dit duurzame product wordt onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt. We zorgen voor CO2-neutraal vervoer. En we planten bij elke 5 bestellingen een boom.’

‘Het bedrijf is in 2002 opgericht. Sinds die tijd richten we ons op betrouwbare service en open communicatie. Bij ons ben je aan het duurzaamste adres!’

❌ De teksten hierboven zeggen niks over jou.
❌ Daarnaast zijn ze ook nog eens erg algemeen. 
❌ Jouw potentiële klant weet niet waarom hij voor jou moet kiezen en haakt af. 

Wat heb je nodig om je websitebezoeker over te halen om klant te worden?

🌿 Vertel jouw verhaal over je missie en expertise. Mét foto erbij.
🌿 Laat anderen spreken. Reviews hebben een sterke overtuigingskracht.
🌿 Verwijs je websitebezoekers naar je aanbod.

Extra handjes nodig? Ik ga graag met je aan de slag!

Over mij-pagina met jouw verhaal

De over mij-pagina is één van de best bezochte pagina's van een website.

Voegt SEO eigenlijk wel wat toe?

😕 SEO is saai.
😕 SEO remt mijn creativiteit.
😕 Ik weet niet hoe ik vindbaar moet worden.
😕 SEO is een trucje.

Ik begrijp je belemmerende gedachten. Sterker nog, ik herken ze. Maar inmiddels ben ik meer dan overtuigd van de meerwaarde van SEO, doordat ik nu vindbaar ben in Google en Ecosia. Het kost tijd en je hebt even geduld nodig, maar dat betaalt zich later terug. En je hebt geen blijvende advertentiekosten. Mooi meegenomen, toch?

Tijd voor omdenken.

✅ Als je SEO saai vindt, zet er dan een leuk muziekje bij op. Of besteed het lekker uit.
✅ Eerst schrijven, dan SEO. Check van tevoren even waar je klanten naar zoeken. Als je daar antwoord op geeft, zit je al snel goed. 
✅ Ik geef je gericht SEO-advies door middel van een zoekwoordonderzoek en een websitecheck. Daarna kun je zelf aan de slag of het mij laten doen.
✅ Helaas is SEO geen trucje. Vindbaar blijven in zoekmachines = blijven werken aan je SEO-strategie. En ik help je er graag bij!

Gerline schrijft voor ons (web)teksten. Ze doet dit naar onze volle tevredenheid en geeft ook nog waardevolle tips om meer te doen voor onze klanten. Erg blij dus!
'Gerline schrijft' heeft mij als eigenaar van Lento coaching op weg geholpen met het schrijven van teksten voor mijn website en SEO. Blij met haar schrijverskwaliteiten. Ze heeft me geholpen de teksten levendiger en persoonlijker te maken. Haar kennis van SEO helpt mij om straks vindbaarder te zijn. Een zorg minder voor mij! Contact met Gerline is laagdrempelig, je wens als klant staat centraal. Ik kan 'Gerline schrijft' absoluut aanraden.
In korte tijd hielp Gerline mij met een grote tekst. Ze hielp met taal, spelling en interpunctie. Gerline is kundig, flexibel en werkt snel. Van harte aanbevolen!
Willem Jan van de
Theoloog MA

Wil jij...

🌱 … jouw duurzame verhaal in tekst?
🌱 … jouw duurzame product of dienst in de etalage?
🌱 … beter vindbaar worden in Google?
🌱 … samen aan de slag om duurzame ouders te bereiken?
🌱 … om van #duurzaamopvoeden het nieuwe opvoeden te maken?

Gratis kennismaken?

Voordat je een strippenkaart bij mij aanschaft, ga ik graag met je in gesprek. Ik vraag je het hemd van het lijf over waar je op dat moment mee aan de slag wilt. Op die manier kan ik een goede inschatting maken welke strippenkaart het beste bij je past. Heb je uren over? Dan mag je die doorgeven aan iemand anders. Kom je uren tekort? Je kunt altijd een nieuwe strippenkaart kopen. Losse uren aanschaffen is natuurlijk ook mogelijk. Daar vraag ik €60,- per uur voor.

5 uur

300
287
 • Handig voor kleine opdrachten:
 • brainstormen
 • vragen stellen
 • zoekwoordonderzoek

10 uur

600
550
 • Handig voor middelgrote opdrachten:
 • uitgebreid SEO-advies
 • redactie van webteksten
 • opzetten contentstrategie

15 uur

900
787
 • Handig voor langlopende of grote opdrachten:
 • SEO-blogabonnement
 • combinatie van tekstredactie en SEO-advies
 • opzetten van nieuwe webteksten
Gerline Schouten

Gerline

Offline

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel mogelijk!

20:51
Stuur me een appje!